10 MUST HAVES FOR THIS SEASON


Припомням си тази статия, която е част от публикациите ми за goguide.bg. Само като си представя, че е от 2013 година… 

Вие кои смятате за актуални и сега?

Палто в розово 

Независимо дали е от вълна или пък кашмир, розовото палто е номер 1 сред трендовете за тази зима. Препоръчвам ви да изберете млечното розово като цветова гама, а то издържа на разнообразни комбинации. Единственият недостатък ще бъде честото посещение на химическото, но жертвите са неизбежни. Моето мото за този сезон, а и много по-често? Think pink.

Тартан

В случая най-популярни са ризите, но всъщност това не трябва да ви ограничава, защото можете да се спрете и на панталон или аксесоар в правилните шарки. Улеснението? Можете да разровите стария гардероб, та дори и този на бабите ви – несъмнено ще откриете някое попълнение, което да внесете на дневен ред.

ПОЛА ИЛИ ПАНТАЛОН С ВИСОКА ТАЛИЯ

Харесвам тези дрехи, защото са елегантни и издължават фигурата. Лично аз  се лутам между класическите бяло и черно, но експериментите крият много възможности. Купете една пола до коляното – ще можете да я носите както в офиса, така и извън него, а хубавото е, че с подходящия топ успявате да промените цялостната си визия за секунди.

Fedora Hat

Циганското лято е към приключване, но преди да нахлузим плетените шапки и шалове не можем да пропуснем по-стилната им братовчедка. Шапката с широка периферия е задължителна за сезона, а освен, че е перфектен завършек на всеки аутфит, е и чудесен спасител, когато трябва да излезеш за 5 минути, а косата ти не е в добро състояние.

Biker Boots

С тези приятели се запознахме отново още миналата година, но и тази есен водят класациите сред обувките. За предпочитане са пред почти всички останали обувки – удобни, небрежни и добър избор за ежедневието. Разнообразието е голямо – огледайте витрините на почти всеки магазин за обувки и ще набележите по един фаворит.

Oversized пуловер

Така и така сезонът е студен, защото да не изберем едновременно топъл, но и красив пуловер? Доброто при по-широките такива е, че можете да ги съчетаете с колан, риза, интересни колиета и какво ли още не.

Обемни бижута

И като стана дума за колиета… обемът е навсякъде сред аксесоарите! Запомнете правилото „Един не е достатъчен” и изберете няколко гривни, повече пръстени или широко колие. Опасността от прекаляване е добре дошла.

Чифт удобни маратонки

Не можем да забравим доброто старо удобство. А няма нищо по-хубаво от чифт добри маратонки. Могат да се съчетаят със всичко, а и всъщност самите те вече се налагат като тенденция в световен мащаб.

Дневен клътч

Трудно ми е да пренебрегна любимите обемни чанти, в които успявам да събера всичко нужно за оцеляването ми, но приветствам добре и възможността да имам още един вариант за ежедневието. Все пак има и такива дни, в които всичко, от което се нуждаем са телефон, червило, пари и лични документи.

Double denim  

Или по-точно казано – деним върху деним. Доста лесно за постигане, а и удобно. Отдайте почест на денима, който всъщност се ражда от мъжкото работническо облекло, а днес няма човек, който да не е собственик на поне един чифт дънки. Съвет от мен: извадете старите дънкови якета, ризи и панталони – с тях могат да се получат неочаквано добри комбинации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *